Vegyen velünk lendületet! 970×250 -1

Mucsi Tamás Makóra invitálta Benkő Zsoltot

Az persze egyáltalán nem biztos, hogy a két önkormányzati képviselő között létre is jön az ebéd, mindenesetre Mucsi makói ,,tanulmányi” útra hívta Benkő Zsoltot.

Ahogy a DK-s Mucsi Tamás, makói önkormányzati képviselő Facebook bejegyzésében írja, Benkő Zsolt régen járhatott Makón, ahol, ahogy fogalmaz, finoman szólva is akadnak problémák. Majd hozzáteszi, az ebéd után megmutatja Makó leggazosabb területeit. Ezek után kell véleménye szerint Benkőnek eldöntenie, melyik nyeri idén a leggazosabb város címet.

Mucsi azt is írja, feltűnt neki, hogy Vásárhelyen a városvezetés elismerte a hibát és igyekeznek orvosolni a problémákat. Makón ilyen, állítása szerint véletlenül sem történik, mármint saját megfogalmazásában az, hogy a fideszes vezetés elismerjen egy hibát. Sőt, ugyanazzal a csapattal ,,mutyizták” le a közterületek karbantartását, mint eddig, írja.

Mucsi Tamás bejegyzéséhez mellékelte a borítóképen is látható, Makón a Révész utcában található, közterületről készült saját felvételt is.

A múlt héten mi is írtunk arról, hogy a városvezetés elismerte, hogy akadtak problémák a helyi területek fűnyírásával kapcsolatban voltak hiányosságok, de hétfőtől új munkaszervezési módszerekkel igyekeznek ezen javítani. Benkő Zsolt képviselő ezen közgyűlési vita során azt mondta, hogy a zöldterületek karbantartása Hódmezővásárhelyen a megyében akár más városokkal, kisebb településekkel is összehasonlítva is rosszabb. Ezért küldte el a közösségi médiában meghívását Mucsi Tamás Benkő Zsolt felé.

Vegyen velünk lendületet! 600×600 -2

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!