Lázár János bemutatta csapatát, Juhász Tünde államtitkár lett

A Lázár János vezette Építési és Beruházási Minisztérium államtitkárait is bemutatták csütörtökön – derül ki a Portfolio cikkéből.

Csepreghy Nándor miniszterhelyettes és politikai államtitkár lesz, Juhász Tünde, a Csongrád Megyei Kormányhivatal vezetője lesz a minisztérium közigazgatási államtitkára, Nagy Bálint Keszthely korábbi polgármestere, akit az áprilisi voksoláson képviselőnek választottak, a beruházásokért felel majd. Lánszki Regő pedig az építésügyért felel. Lázár János csapatának tagja még Kozma Dávid és Krakkó Ákos.

Építeni jöttem és nem rombolni – mondta Lázár a Portfólió cikke szerint. Célja, hogy létrejöjjön egy olyan rendszer és szervezet, amely segíti az építkezést. – A cél, hogy 2030-ra Magyarország Európa egyik legjobb országa legyen, megvalósuljon a felzárkózás – mondta.

Juhász Tünde Hódmezővásárhelyen született, a Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal kormánymegbízottja. Csepreghy Nándor Lázár János jobbkezeként a Miniszterelnökséget vezető miniszter helyettese volt 2015-18 között. 2019-től az Áder János által alapított Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítványt igazgatja. Krakkó Ákos a Hír TV riportere és műsorvezetője volt, majd a 2010-es kormányváltás után a Fidesz frakciójának sajtós munkáját irányította. Utána visszament a kormánypárti tévécsatornához, 2014-ben a Lázár János által irányított Miniszterelnökségen kapott feladatot. Ő vezette Lázár kampánynyitóját idén februárban.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!