Jelöléseket várnak a „Hódmezővásárhely Egészségügyéért” díjra

A közgyűlés az elismerést annak adhatja, aki a Csongrád-Csanád Megyei Egészségügyi Ellátó Központ Hódmezővásárhelyi Tagintézményében foglalkoztatott egészségügyi dolgozó, vagy Hódmezővásárhely közigazgatási területén a város egészségügyi alapellátást biztosító háziorvos, házi gyermekorvos, fogorvos, asszisztens, védőnő, iskolaorvos és a város egészségügyében legalább 25 évet szolgált, erkölcsi tisztességgel, emberi megbecsüléssel rendelkezik és a szakmájában kimagasló teljesítményt ért el.

A kitüntetés nyugdíjba vonulás, szakmai, családi okokból való eltávozás alkalmából, egész életmű elismeréseként is adható.

Kimagasló teljesítménynek számít különösen: az egyszeri jelentős eredmény (pl.: tudományos felfedezés, vizsgálati módszer kidolgozása, önfeláldozó tevékenység), vagy a hódmezővásárhelyi egészségügyért elért kimagasló fejlesztés, vezetés, vagy országos elismerés. A kitüntetést évente legfeljebb három személy kaphatja.

A javaslatunkat a következő nyomtatványon adhatjuk be a polgármesteri hivatal kabinetirodájára (Kossuth tér 1, első emelet 15-ös szoba): https://hodmezovasarhely.hu/dijazottakat-jelolhetnek-hodmezovasarhely-egeszsegugyeert/

HIRDETÉS

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!