Vegyen velünk lendületet! 970×250 -1

Zenés szórakozóhely nyílik majd a volt Úri Kaszinóban és Ifjúsági Házban – a belső teret alakítják át ehhez

Előbb Úri Kaszinó volt, majd később Ifjúsági Házként a belváros 120 éves épülete a Zrínyi utcában, amely most belülről újul meg. Egy szegedi bérlő csapat szeretne zenés-táncos szórakozóhelyet, később billiárdtermet, kávézót nyitni a patinás helyen.

Körbenéztek, végeztek egy kisebb piackutatást, és arra jutottak, hogy sikeresen működtethetik ezt a helyet, a Vásárhelyen lévő szórakozóhelyek mellett elférhetnek. Külön öröm számukra, hogy a belvárosban vannak, és itt megy el a tram-train a közelben.

Domonkos Martin üzletvezető a Vásárhelyi Médiacentrumnak elmondta, hogy régóta tetszett nekik ez a hely, és örültek, amikor látták, hogy kiadóvá vált. Jelenleg még zajlanak az átalakítások, ezzel kapcsolatban is külön örömnek nevezte az üzletvezető, hogy az ő elképzeléseik szerint folyhatnak azok. Például az egész vezetékelést, a csőrendszert át kellett nézniük, a hangtechnika miatt is.

A tervek szerint május 21-én nyitnak egy bulival, az elsősorban a fiataloknak, a Bruno x Spacc formáció fog jönni, de nyáron egy Groovehouse bulit is terveznek a kicsit idősebbeknek. Egyelőre a diszkó részre koncentrálnak, később fogják megnyitni a kávézót és a billiárdtermet.

Éppen ezért, miután megnyitnak, abban reménykednek, hogy nemcsak a vásárhelyi fiatalok fognak ezután itt maradni esténként, de Szegedről is járnak majd ide. Domonkos Martin azt is elmondta, oda fognak figyelni, hogy a zaj ne zavarja a szomszédokat, és szemét se legyen, hanem a belváros maradjon ugyanolyan szép, mint most.

- HIRDETÉS -

- HIRDETÉS -

Vegyen velünk lendületet! 600×600 -2

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!