Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Nem tárgyalja a mai közgyűlés a fenntarthatósági stratégiát

Nem tárgyalja az április 28-i közgyűlés a város fenntarthatósági stratégiáját. Benkő Zsolt képviselő szerint ugyanis az több tárgyi tévedést is tartalmaz, ő maga 3 oldalnyit gyűjtött össze, mondta. Barák Anita, a Városfejlesztési és Városüzemeltetési Iroda vezetője azt mondta, ők folyamatosan egyeztettek az érintett intézményekkel, eddig panasz még nem érkezett, de az esetleges hibákat szívesen kijavítják.

Arról korábban mi is beszámoltunk, hogy készül a város fenntarthatósági stratégiája, ami alapján 8 milliárd forint hívható le a városnak. Az anyagot benyújtották a közgyűlés elé, azonban Benkő Zsolt képviselő a fenntarthatósági stratégiával kapcsolatban elmondta, hogy áttekintette ugyan a több mint 200 oldalas anyagot, nem tudja, ki ellenőrizte. Szerinte a munkában sok a másolás. Szerinte az irodának nem szabadott volna ezt a város elé hoznia, mert ő maga 3 oldalnyi hibát emelt ki, melyek közül több a tárgyi tévedés. Azt kérte, az anyag megvitatását vegyék le a napirendről, és akár egy rendkívüli közgyűlés keretében tárgyalják.

Barák Anita elmondta, örült volna, ha hamarabb jöttek volna az észrevételek, javították volna, de így is megteszik, amit ki kell javítani, ráadásul ezt a későbbiekben az irányító hatóság részére is továbbküldik. A stratégiát augusztus 31-ig kell elfogadni, a pályázati lehetőségek ezek után nyílnak meg egyébként is. Ezzel a város nincs késedelemben.

A közgyűlés elfogadta, hogy a fenntarthatósági stratégia megtárgyalását ezúttal vegyék le a napirendről, azt a határidő előtt egy másik időpontban tárgyalják.

- HIRDETÉS -

- HIRDETÉS -

Vegyen velünk lendületet! 600×600 -3

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!