Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Deutsch Tamás úgy tudja, a ,,baloldal” változatlanul a háború mellett áll

A magyar baloldal változatlanul a háború pártján áll, azt kockáztatja, hogy Magyarország belesodródhat ebbe a szörnyű konfliktusba – fejtette ki a választási kampányidőszak hangulatát felidézően Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti delegációjának vezetője a Kossuth rádió Vasárnapi újság c. műsorában.

Deutsch Tamás az ellenzéki Tordai Bence ukrajnai fegyverszállításokat sürgető szavait magyarázva beszélt arról, hogy a baloldal háborúpárti.

Az EP-képviselő az interjúban beszélt arról is, hogy a magyar baloldalnak tudomásul kell vennie, a választópolgárok felállítottak a magunk mögött hagyott évtizedben olyan minimumokat, amelyeknek meg kell felelnie minden közéleti szereplőnek, politikai pártnak és közösségnek is. Llassan három hét telt el az országgyűlési választások óta, de szerinte ,,a magyar baloldal” láthatóan nem néz szembe a történtekkel.

Úgy véli, minimálisan elvárható lenne, hogy ha a magyar választópolgárok ilyen egyértelműen és világosan elutasítanak valakit, akkor a baloldali politikai pártok vezetői vállalják a felelősséget, azonban ők fel sem ajánlották a lemondásukat.

Deutsch Tamás arra is kitért: mérgezi a magyar közéletet, a közbeszédet, ha a polgárok bizalmának kiérdemlése végett választásokon elinduló, közéleti szerepet vállaló emberek abban lelik örömüket, hogyan lehet aztán válogatott gorombaságokkal zaklatni, sértegetni, megbántani, lenézni a magyar polgárokat.

Deutsch Tamás úgy látja, hogy a nemzeti gondolat, a nemzeti elkötelezettség, a hazaszeretet ügye iránti fogékonyság nem jellemzi a magyar baloldalt.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!