Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

339 millióért fejlesztik a vásárhelyi strand kempingjét

Három jelentkező közül egy debreceni cég nyerte el a munkát.

Az MRK-Struktúra Kft. hajthatja végre a vásárhelyi Török Sándor Strandfürdő kempingjének fejlesztését – derül ki az elektronikus közbeszerzési rendszerben közzétett bírálati összesítőből.

Mint arról korábban beszámoltunk, a beruházás magában foglalja a kemping belső közlekedési úthálózatának, parkolójának és térvilágításának kialakítását, és közel 1300 négyzetméteren környezetrendezést. Öt fűthető mobilházat állítanak fel fogadó szerkezettel, továbbá a víziközműt is kiépítik az új szálláshelyekig. A fejlesztés során hat darab lakókocsi-, valamint 10 sátorhelyet alakítanak ki. A meglévő épületet átépítik és felújítják a kemping kiszolgálásához szükséges funkciók biztosítására: vizesblokk, teakonyha, egyéb szolgáltatási egységek is helyet kapnak benne. A jelenlegi vízgépészet lefedésére szolgáló épület felhúzása is a tervek között szerepel. A munkálatokra 4 hónapja van a nyertes kivitelezőnek.

A HVSZ Zrt. felhívására három cég jelentkezett: két szegedi vállalkozás , az egyik nettó közel 382 milliós, a másik 367 milliós árajánlatot tett, míg a legolcsóbban, 339 millió 335 ezer forintért a debreceni székhelyű MRK-Struktúra Kft. vállalta a munkát.

Már megírtuk, hogy a szerződést május első napjaiban írják alá a felek.

- HIRDETÉS -

- HIRDETÉS -

Vegyen velünk lendületet! 600×600 -2

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!