Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Új parkolóhelyek az Ady Endre úton a járási hivatalnál

A jó idő beköszöntével megkezdődött Hódmezővásárhelyen az utak felújítása. Az Ady Endre úton a járási hivatal előtti parkolóhelyen is helyreállítási munkákat végeztek, ugyanakkor az út túloldalán, a strand mellett újabb parkolóhelyeket alakítottak ki. Ez azt jelenti, hogy a jelenleg rendelkezésre álló 6-7 parkolóhely mellett még legalább 12-14 beálló létesül, ami jelentősen javítja majd a helyzetet.

Hamarosan lehetőség nyílik arra, hogy az Ady Endre úton újabb parkolóhelyek létesüljenek. Eddig is parkoltak itt kényszerűségből autók, ugyanis a szemközti járási hivatal előtt eddig nagyon kevés hely állt rendelkezésre.

Miután fizetős parkolóhelyek lesznek itt is, legalább 12-14 autóval több autó tud majd megállni a járási hivatal közelében.

Fontos, hogy a túloldalon parkolók, a kijelölt gyalogátkelőkön menjenek át az úttesten, ugyanis ez egy rendkívül forgalmas útszakasz. A jelenlegi parkoló útfelületét kijavították, így most már kényelmesebben lehet itt közlekedni. Komoly felújítások zajlanak a város más területein is.

Blaskovics Kristóf, a városüzemeltetési csoport ügyintézője elmondta, hogy megigazították a teljes útpadkát, a strand felőli oldalon, és elfér majd 12-14 autó.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!