Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Március legjobb utánpótlás-játékosait díjazta a Kosársuli

A pénteki, Debrecen elleni NB I-es mérkőzés szünetében adta át március hónap legjobb utánpótlás-kosarasainak díjait a Bodrogi Bau Vásárhelyi Kosársuli. Szabó Attilától, az egyesület elnökétől Szűcs Regina, a HSA U14 női csapatának kiválósága és Kruzslicz Alex, az U16-os együttes játékosa vehette át az elismerést – tájékoztatta a Vásárhelyi Médiacentrumot Nagy Benjámin sajtóreferens.

Szűcs Regina a csapat legeredményesebb játékosaként igazi vezéregyéniségnek számít. Minden mérkőzésen egyenletes, kimagasló teljesítményt nyújt mind támadásban, mind védekezésben, ráadásul már a felnőttcsapatban is lehetőséghez jutott.

Kruzslicz Alexnek fontos szerepe volt abban, hogy a Kosársuli U16-os gárdája márciusban vereség nélkül, 6-0-s mérleggel zárjon. A fiatal játékos társai között az élre állva meccsenként 24 pontos átlagot hozott össze.

A Vásárhelyi Kosársuli kiemelten fontos célja a minőségi utánpótlásnevelés – mondta el a díjjal összefüggésben Szabó Attila elnök, aki kiemelte, hogy igyekeznek minden olyan teljesítményt díjazni, ami kimagaslónak számít a maga nemében. Éppen ezért tartották fontosnak, hogy egy új díjat hozzanak létre, amelyet minden hónapban a legjobbaknak ítélnek oda. Korábban már Megyesi Dániel, az U20-as csapat kiválósága és Bősz Olivér, a 14 év alattiak között nagyot alkotó fiatal kosaras is kiérdemelte a hónap játékosa címet.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!