Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Lázár János Szekszárdon vette át mandátumát

Mint arról beszámoltunk, vasárnap külső helyszínen vette át megbízólevelét a térség újraválasztott fideszes képviselője. Hadházy Ákos ellenzéki képviselő tudni véli, hogy az ünnepséget a körzettől közel 200 kilométerre, a szekszárdi Bodri-pincészetben tartották.

,,A Bodri-pincészetben házasodott Majka és ide jött helikopterrel ebédelni Szijjártó Péter is, jó a konyhájuk, jók a boraik. De hogy az elcsalt választás után a hódvásárhelyi körzet nyertesének van képe ide hívni a makói alattvalóit mulatni, arra biztosan nem gondoltam volna” – írta oldalán kedd reggel Hadházy.

Az egyéniben szintén mandátumot szerző ellenzéki képviselő szerint ,,ha most (is) szótlanul átsiklunk azon, hogy milyen körülmények mellett, milyen propagandagépezet ellen veszítettünk, akkor teljes joggal gondolja azt, hogy mindent megtehet.” Úgy véli, ha ezután a választás után beülnek a parlamentbe interpellálgatni és semmit nem tesznek a tisztességes választási szabályokért, akkor meg is érdemlik, hogy ,,kórusban röhögjön rajtunk Lázár a polgármestereivel.”

Hadházy Ákos annyit tett hozzá: aki járt már ott, vagy látta Majka esküvői fotóit, könnyedén beazonosíthatja a helyszínt, de a többi, például a makói polgármester oldaláról származó fotók alapján ,,még egyértelműbb, mennyire számít Lázárnak valójában a körzete.”

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!