Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Eötvösös sikerek Szolnokon

Január végén, február, illetve április elején rendezték meg az Ágazati és ágazaton belüli specializáció szakmai érettségi vizsgatárgyak versenyét (ÁSZÉV). A Hódmezővásárhelyi SZC Eötvös József Technikum diákjai közül hárman jutottak az ÁSZÉV II. fordulójába, majd a szóbeli döntőbe, tájékoztatta szerkesztőségünket Hornyák János, a technikum igazgatója.

Az első fordulót interaktív formában szervezték, a tanulók a saját iskolájukban oldották meg a feladatokat. Az interaktív fordulót a versenyszabályzatban rögzített szigorú szabályok maradéktalan betartásával teljesítették a versenyzők.

A II. forduló már a döntő írásbeli része volt, ezt követte a Szolnokon megrendezett III. forduló, a szóbeli döntő 2022. április 06-án, illetve 07-én. A Kozmetikai ismeretek ágazati szakmai érettségi vizsgatárgyból Futó Mária és Lovász Kamilla, Egészségügyi technikai ismeretek vizsgatárgyból Bakos Réka képviselte
az intézményt rendkívül szép eredménnyel, ugyanis mindhárman országos dobogós helyezést értek el.

Az eredmények:
– Lovász Kamilla országos 1. hely
– Futó Mária országos 2. hely
– Bakos Réka országos 1. hely

Felkészítő oktatók Kozmetikai ismeretekből: Bertáné Csépán Erzsébet, Nagyné Szél Katalin és Surányi Orsolya, Egészségügyi technikai ismeretekből: Horváth Mihály és Bakosné Baranyi Ibolya.

vmc_kozlemeny

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!