Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Öt évre 56 millióért bérel 47 nyomtatót a vásárhelyi önkormányzat és intézményei

Hat pályázó közül egy szolnoki cégre bízta a város a nyomtatási hálózat üzemeltetését és karbantartását. Az önkormányzat sok millió Ft-ot spórol meg így, ráadásul több és modernebb géppel végezhetik a munkát. 

Kiszervezte a hivatali és intézményi aktagyárat a hódmezővásárhelyi önkormányzat – derül ki az uniós közbeszerzési értesítőben megjelent hirdetményből. Összesen 13 db színes és 34 db fekete-fehér multifunkciós nyomtató leszállítására, beüzemelésére, üzemeltetésére, és rendszeres karbantartására kerestek partnert. (Korábban 27 gépük volt, amiket bruttó 1,4 millióért béreltek, de ez a szolgáltatási szerződés lejárt.) A most megrendelt eszközpark teljes egészében lefedi a polgármesteri hivatal, az egyesített óvoda, a HVSZ Zrt., a HMSZ Zrt., a Hód-Fürdő Kft., a Tornyai János Múzeum és Művelődési Központ, valamint a mártélyi önkormányzat igényét.

Hat ajánlat közül a szolnoki székhelyű MM Max Kft. nyerte el a megbízást, amely havonta 932 721 forintért vállalta el a nyomtatóhálózat működtetését. A 2022. március 10-én megkötött megállapodás 5 évre szól.

A réginél és az első ajánlatnál is olcsóbb  

Az eddigi szerződés lejárta miatt az önkormányzat először a Digitális Kormányzati Ügynökség Zrt. központosított közbeszerzési eljárása keretében keresett új szolgáltatót, de a legjobb ár havi 2,2 millió Ft volt, amit a város nem fogadott el – tudtuk meg Szabó Jánostól. Az alpolgármester kiemelte, a mostani eljárásban elért havi 900 ezer Ft-os ajánlat éves szinten 15 millió Ft-tal kedvezőbb, mint a korábbi. Ráadásul itt még egy első évi 5 milliós telepítési díjat is megspórolt az önkormányzat.  

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!