Lázár János reagált Algyő és Molnár Áron kiírására

Reakciója egy köszönet és egy kép, amelynek jelentése nem egyértelmű, bár elsőre nem tűnik békülékeny válasznak, de bőven tévedhetünk, sőt, bízunk benne, hogy tévedünk.

Tegnap írtunk arról, hogy Molnár Áron ismét felajánlotta együttműködését Lázár Jánosnak, a térség újraválasztott képviselőjének.

Lázár János válaszolt az Algyő nagyközség posztja alatti kiírásra. Ebben egyrészt megköszönte a polgármesternek a szép szavakat, másrészt a Hódpress által készített egyik fotót linkelte be, a tram-train átadásának napján, 2021. november 29-én készült.

Ez a kép Szegeden készült, Molnár Áronon kívül Márki-Zay Péter és Botka László tartott sajtótájékoztatót. Ha már Lázár János ezt a képet hozta fel, Molnár ezen az eseményen azt mondta, hogy a beruházás előrelépés a közlekedésükben, bár meglátása szerint Algyőt túlságosan nem fogja direktben érinteni, hiszen az állomás a település külterületén helyezkedik el. Ugyanakkor alakítottak ki parkolókat, kerékpár tárolókat, így azok az algyőiek, akik szeretnék használni, azoknak megvan a lehetősége. Pozitívumként beszélt arról, hogy azok a lakosok, akik Algyő déli részén laknak, sétával is el tudják érni, valamint azt is hozzátette, hogy a két megyei jogú város belvárosa közel került; a beruházás részeként megújult az algyői vasútállomás épülete és környezete.

Lázár János kiírására Molnár Áron először is megköszönte, hogy olvasta a kiírást. Azt is hozzátette, már akkor is hiányolta Lázárt a képről. Ez is egy lett volna azon események közül az elmúlt négy évben, fejtette ki, amikor együtt kellett volna örülniük egy sikernek. Reméli, hogy a következő ciklus olyan algyői képekkel lesz tele, amelyen ez megtörténik.

Hirdetés

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!