Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

A Google adatai szerint tegnap este megnőtt a ,,kivándorlás” és a ,,külföldi munka” szavak keresése

Amikor biztossá vált, hogy a kormánypártok megnyerik a választást, akkor jelentősen megnőtt azoknak az embereknek a száma, akik erre a két szóra kerestek rá.

Az rtl.hu cikkében azt írja, ahogy a négy évvel ezelőtti választások után, most is megugrott azok száma, akik az ország elhagyásán gondolkodnak. A kulcsszavakat jól lehet látni a Google-ba beírt keresőszavak népszerűségét mutató Google Trends grafikonján.

A Google adatai szerint a ,,kivándorlás” szóra késő este, vagyis az első eredmények beérkezése után kezdtek rákeresni a felhasználók. A kifejezésre legutóbb négy éve, az akkori választások idején kerestek rá ennyien.

Szintén kiugrott a külföldi munkát kereső emberek száma is közvetlenül azután, hogy nyilvánvalóvá vált a Fidesz győzelme. Különösen sokan kerestek külföldi munkát Borsod-Abaúj Zemplém megyéből.

Tegnap éjszaka Márki-Zay Péter, az ellenzék közös miniszterelnök-jelöltjeként arra kért mindenkit, ne hagyják el egyből az országot, mindenki nyugodjon meg és hozzon józan döntést.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!