Kampányzárót tartott az ellenzék

Budapesten, a Madách téren tartott kampányzárót az Egységben Magyarországért.

Hajós András televíziós személyiség, humorista arról beszélt, azért jött, hogy az első szavazó, bizonytalan fiataloknak üzenjen. Kifejtette: amikor egy vezető nem képes elereszteni a hatalmat, mindig ugyanaz történik. Oroszországban a vezetők addig romboltak, amíg a fiatalok nem nézhetnek, mondhatnak azt, amit akarnak és elvettek tőlük mindent. Ide vezet a túlhatalom útja, erre jár Magyarország is – közölte.

Iványi Gábor lelkész azt hangsúlyozta, órák választanak el minket attól, hogy döntő változás legyen hazánkban. Lépni kell, ott kell lenni holnap, majd a győzelem után se fogyjon el a lendület, mert a neheze azután jön. Kijelentette, helyre kell állítani az ország belső és külső rendjét. Hozzátette, a választási rendszer nem nekik kedvez, de a szabadság vágya meg fogja sokszorozni az erőiket és győzhetnek. Beszélt arról is, az ellenzéket vádoló fegyverszállítás, vagy katonaküldés hazugság.

Őket követően a fővárosi képviselőjelöltek kaptak szót, akik egy-egy rövid témát érintettek.

Karácsony Gergely főpolgármester szerint holnap tehetünk érte, hogy Magyarország mindannyiunké legyen. A holnapi nap feladata, megváltoztassuk az országot, kiszabadítsuk a kevesek fogságából. Úgy véli, Márki-Zay Péternek van a legnagyobb esélye kivezetni az országot abból a morális és lelki válságból, ahova Orbán Viktor lökte. Arra van szükség, hogy ,,kivigyék a trónszéket” és ne lehessen többé uralkodás, egy hatalom csak és kizárólag hazugsággal akarjon hatalmon maradni. Arra kért felhatalmazást, hogy hétfőtől velük vitatkozzunk, őket bíráljuk, mert ilyen a demokrácia. Kifejtette azt is, a magyar miniszterelnök még mindig képtelen elválasztani a jót a rossztól, a támadót a szenvedőtől és Magyarország nem paktálhat tovább keleti diktátorokkal. Szerinte ,,egy lépésre vagyunk attól, hogy 12 év hazugság után újra az országot szolgáljuk, a gyűlölködést felváltsa a szeretet.”

Márki-Zay Péter felidézte: 4 évvel ezelőtt Hódmezővásárhelyen példát akartak mutatni az összefogással, de ez akkor a pártok miatt nem jött létre, most viszont megvalósult. A programjuk legfontosabb elme, hogy nem leszünk következmények nélküli ország, tisztességes embereket küldünk a Parlamentbe, a bűnözőket a börtönbe. Emellett fel akarják emelni a cigányságot és segíteni fognak a legrászorultabbaknak. Szóba hozta a fiatalokat is, ők döntötték el az előválasztást, ők fogják meggyőzni a szüleiket, nagyszüleiket a kormányváltásról.

Orbán Viktorról elmondta, titokban járja az országot, a sajátjai elé sem mer kiállni. Szégyenné vált Európában, nem számíthat a NATO támogatására és folyamatosan hazudik a háborúról. Úgy véli, becsületes keresztény ember nem fog rá szavazni holnap.

Vegyen velünk lendületet! 600×600 -1

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!