Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Jaj de unom a politikát – miért is nincs kampánycsend?!

Elnézést, hogy egy klasszikus idézetet használok szabadon, ráadásul nem is ugyanaz a folytatása. Valahogy azt érzem, most nagyobb szükség lenne a kampánycsendre, mint bármikor máskor. De eltörölték 2014-ben, így hallgathatjuk az összeesküvés-elméleteket még szombaton és vasárnap is. Véleménycikk.

Pedig milyen békés szombatjaink voltak még 2014 előtt! A sajtó, jól emlékszem, ilyenkor kapta elő az időtlen, és ide pont jól beillő könnyedebb, kulturális, sporttémákat, itt írhatott tehetséges fiatalokról, gyermekprogramokról, vagy hogy Icu néni milyen spéci recepteket ismer. Őszinte legyek? Szerettem őket olvasni, tényleg elfelejtették a kampányok fáradságait, nekem, a választópolgárnak a választás előtt.

Szinte rá sem ismertünk a tévékre, újságokra, meg egy kicsit magunkra. Elnézve ezt a mostani választást, és mert ezen cikk írása közben vidám swing zenét hallgatok, valamiféle boldog békenapnak, békeóráknak tűnt a kampánycsend időszaka, most így visszagondolva.

Most viszont szombaton is hallgathatjuk, hogy vajon lepaktálna-e az ellenzék az ukrán kormánnyal vagy akár a háttérhatalmakkal, illetve vitatkozhatnak a felek arról, hogy a félig elégett levélszavazatokat vajon ki gyújtotta fel félig. Már alig várom! Kellemes szombatot mindenkinek! Vasárnap pedig választhatunk.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!