Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Hamarosan nyit a kertvárosi Fórum ABC előtti játszótér

Legközelebb a Kertvárosban a Fórum ABC előtti játszóteret nyitják meg, amelyben egy új játszóvár is helyet fog kapni. Jelenleg még négy játszótér van bezárva, mert ezekre a terekre teljesen új játszóeszközöket szerzett be az önkormányzat. A beszerzés értéke összesen elérte a 60 millió forintot – adta hírül az önkormányzat hétfőn.

A Népkerti játszótérre a Tiszta Szívvel Alapítvány értékeit és ötleteit tiszteletben tartva egy nagy játszó hajót sikerült beszerezni. Ezzel próbálják megőrizni az ő általuk telepített értékeket is, mely a Tisza közelségére, régi nyomvonalára emlékeztet. A hajó kihelyezése május-június hónapban várható. Ide még több kisebb új játszóeszközt telepítenek.

Az Európa parkban is kihelyeznek majd néhány új hintát, valamint egy baba-mama hintát, mely eddig még nem volt sehol a városban. A Kutasi úti játszótérre egy mozgáskorlátozottak részére alkalmas hinta kerül, ami szintén újdonság a városban.

A Szél utcai játszótéren és a Bibó L. utcai játszótéren a régi várakat teljesen elbontják és helyette új várak lesznek építve.

A Mártélyon lévő játszóteret pedig úgy próbálják felújítani, hogy a hagyományos értékeket is megőrizzék és megtartsák.

Az önkormányzat reményei szerint nyárra az összes játszóterünk biztonságosan és az új előírásoknak, elvárásoknak megfelelően fog a gyermekek rendelkezésére állni.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!