Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Bayer szívesen felpofozná Márki-Zayt

Micsoda egy ócska, piti szarjankó! Egy kamasz srác odamegy, egy kritikus mondatot mond neki, és nekiáll ez a gané egy kamasz gyerekkel, hogy »magát átengedték az iskolában?«, ez tényleg, annyira könyörög a pofonért, hú, de milyen jól esne. Na mindegy, szerintem nem lesz miniszterelnök – fejezte ki nemtetszését Bayer Zsolt a saját műsorában egy Márki-Zay Péterről bejátszott videó kapcsán.

A videó Márki-Zay veszprémi fórumán készült, ahol egy fiatal srác azt kérdezte az ellenzék miniszterelnök-jelöltjétől: „minden szava Orbánról szól, maguknak mi a programja?” Mire Márki-Zay visszakérdezett, hogy „nem hallgatta meg, amikor a programomról beszéltem? Itt volt végig?” Majd miután azzal folytatta, hogy „akkor hiába beszél magának bárki, hát itt mondtam el a programot. Elnézést, önt átengedték az iskolában?

Ez borította ki Bayer Zsoltot, aki 2019 januárjában, az akkor még csak 18 éves gimnazista Nagy Blankáról – aki egy kecskeméti tüntetésen elmondott, dühös, káromkodós beszéddel vált ismertté – azt mondta, hogy „egy igazi, kretén, barom állat”, egy „szerencsétlen, nyomorult, ócska, kis proli” – emlékeztet a 444.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!