Vegyen velünk lendületet! 970×250 -1

Lázár János: én kispolitikus vagyok, neki lejt a pálya

A kormánypárti politikus szerint csodával érne fel, ha győznének – erről abban a videóriportban beszél, amit a 444 forgatott a napokban Hódmezővásárhelyen. A hírportál a képviselői mandátum elnyerésére legesélyesebb két jelöltet szólaltatta meg.

– Nekünk sokkal szerényebbek a lehetőségeink, tekintettel arra, hogy az országos kampányeszközök, a teljes médiatámogatás az ellenzéki miniszterelnök-jelölt rendelkezésére áll, nyilván ennek a választókörzetben is van hatása. Semmilyen extra segítséget nem kapok a Fidesztől – mondta a 444-nek Lázár János.

A vásárhelyi utcafórumon pedig azt hangoztatta a kormánybiztos, ők hátrányból indulnak, hiszen velünk szemben egy hatalmas miniszterelnök-jelölti gépezet áll, korlátlan erőforrásokkal, rengeteg pénzzel. „Márki úrnak lejt a pálya, ezt a várost ő uralja, ebben a városban Márki úr az úr” – szögezte le a Fidesz képviselőjelöltje, majd a 444-nek úgy fogalmazott:

Csodaszámba megy, ha mi győzünk. Ez látszik mindenben. A mérésektől kezdve mindenben.

– Lázár János nagyon okosan megpróbálja átpozicionálni ezt a versenyt, és magát beállítani underdognak (esélytelenebbnek – a szerk.). De hát 52 százalékkal nyerte meg ezt a körzetet négy évvel ezelőtt. Sokkal több pénzt költ erre a körzetre, sokkal több ideje van ebben a körzetben. Tizenöt polgármestert rá tudott venni nyilvánvaló fenyegetéssel, hogy kampányoljanak ellenem. Ő ebben a körzetben jóval több óriásplakáton szerepel, mint én – reagált vetélytársa szavaira Márki-Zay Péter.

Az Egységben Magyarországért képviselő- és miniszterelnök-jelöltje a választások kimenetele kapcsán hozzátette, ha az ellenzék veszít a választáson, és ő maga Lázár Jánossal szemben is veszít, akkor nagy kérdés lesz, hogy érdemes-e beülni a parlamentbe, ezt még nem döntötte el.

Vegyen velünk lendületet! 600×600 -1

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!