Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Félezer úszó közül tűntek ki a vásárhelyiek

Három nemzet több mint félezer úszója állt rajtkőre hétvégén a Gyarmati Dezső Sportuszodában az év első vásárhelyi viadalán.

35 klub 564 sportolója nevezett a Tavaszváró úszóversenyre, amelyet a Hód-Fürdő Kft rendezett. A magyarok mellett több mint száz román és szerb versenyző vett részt a megmérettetésen. A legeredményesebben az egyesületi versenyt élen záró BVSC két olimpikonja Késely Ajna és Németh Nándor szerepelt.

Ugyanakkor a két hódmezővásárhelyi klub ifjú tehetségei is szállították az érmeket. A 41 úszót nevező Hód Úszó SE az összesített pontversenyt a második helyen fejezte be, versenyzői közül Pető Bence, Lénárt Imre, Forján Anna, Kis Lara, Szatmári Máté, Kérdő Luca, Olasz Panni, Kis Noel, Nagy Olivér, Lovas Gréta, Gera-Panyol Viola és Kis Noel gyűjtötte be a legtöbb dobogós helyezést.

A NICS-HSÚVC – amely 42 sportolóval képviseltette magát a viadalon – összesítésben a harmadik helyen végzett. Náluk Mérai Janka, Kohan Benjamin, Major Csanád, Szabó Marcell, Nagy Olivér, Nagynémedi Anna és Földesi Balázs volt a legeredményesebb.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!