Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Az önkormányzat is meglátogatta az ATEV-et – előremutató fejlesztések és tervek

Márki-Zay Péter polgármester és Szabó János alpolgármester látogatást tettek az ATEV Zrt. hódmezővásárhelyi üzemében, tudtuk meg Hódmezővásárhely város gyorshír szolgálatától. Az üzem szagterhelése egy fejlesztésnek köszönhetően jelentősen csökkent. A találkozón Vígh Róbert Ferenc gyárigazgató, Oláh Ádám műszaki és termelési igazgató, valamint Sisak Dávid kommunikációs vezető vett részt, akik bemutatták az ATEV ZRT országos és helyi tevékenységét, a cég tavalyi évi eredményeit, valamint a helyszínen is bemutatták a vásárhelyi telep fejlesztésének fő elemeit.

Elmondták, a fejlesztés tesztüzemben működik, de valóban már a telephely környékén is érezhetően csökkent a szaghatás. A későbbiekben rendszeres mérésekkel tesztelik majd a hatékonyságot, tették hozzá. A cég vezetői szót ejtettek a fontosabb technikai paraméterekről is.

A cég vezetői a tervekről is beszámoltak, biogáz erőművet és napelemparkot szeretnének létrehozni, hogy csökkentsék a környezetre ártalmas hatásokat. Márki-Zay Péter örömét fejezte ki, hogy a közel 70 éve tartó, vásárhelyieket zavaró szaghatást sikerült csökkenteni, és ezzel az ATEV vásárhelyi telephelyén dolgozók munkakörülményeit is sikerült jobbá tenni.

A beruházással kapcsolatos további részletekkel hamarosan mi is jelentkezünk a Vásárhelyi Médiacentrum felületein.

Fotók: Hódmezővásárhely Város gyorshír szolgálata

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!