Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

A nyári alak télen készül- vallják a Cseresnyésben

A fürdőruha szezonra kezdtek el gyúrni a Cseresnyésben. A diákok mindjárt egy fekve nyomó versennyel adhattak számot az elért eredményekről.

A Hódmezővásárhelyi SZC Cseresnyés Kollégium átriumában rendezték meg a versenyt, ahol kellő légtér állt a rendelkezésre és az érdeklődők is elfértek, szinte páholyból nézve az erőpróbát, sőt természetesen szurkolhattak a koleszosoknak. A versenyzőknek nem csupán a súlyok ellen kellett küzdeni, hanem a testsúly- kilókkal is, mivel a „megmozgatott kilókat” elosztották a versenyző súlyával. Az így megkapott indexszám adta meg a versenyző teljesítményét, majd a legnagyobb szám gazdája nyerte a versenyt. Nyilvánvaló, hogy ez a megmérettetés a fiúknak jobban testhezálló, ami résztvevők nembéli arányán is meglátszott.

A lányoknál Juhász Fanni nyert, a második Balogh Noémi lett. A fiúknál Katymarac Bálint volt a legeredményesebb, második Csorba Ronald, a harmadik Madari István lett. A versenyzőket díjazással is értékelni tudták a kollégiumi kulturális alapítvány jóvoltából.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!