Az állatbarátok segítségét kérik a vásárhelyi állatvédők

Az állatbarátok segítségét és támogatását kéri a Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete, ugyanis komoly kiadásokkal kell számolniuk a februári hónapban is – tájékoztatta szerkesztőségünket az egyesület.

Az állatvédők maroknyi csapatként, kis telephelyen dolgoznak azon, hogy lehetőségeikhez mérten segíteni tudjanak a legkiszolgáltatottabb állatokon. Azonban a havi adományok összegyűjtése nagyon nehéz, nincs más lehetőségük mintsem az állatbarátokhoz fordulni. A februári hónapban minimum 160 ezer forintot kell összegyűjteniük annak érdekében, hogy maradéktalanul elláthassák a védenceiket, a számláikat kifizethessék.

Balogh Ernő, az egyesület elnöke kiemelte, hogy rendkívül szomorú, hiszen egyetlenegy felelős örökbe fogadó sincs, ezáltal újabb, segítségre szoruló állatot nehezen tudnak gondozásukba fogadni. Azonban a meglévő állomány ellátása folyamatos, közöttük vannak beteg cicák is, amelyek rendszeres komoly immunerősítésre szorulnak, gyógyszeres kezelésekre és ezeknek összege nagyon magas a villanyszámla, fűtési díjról nem is beszélve.

A szervezet bízik az állatbarátok segítségében, hiszen munkájukat csakis addig tudják folytatni, ameddig sikerül összegyűjteniük a szükséges adományok összegét. Aki támogatni szeretné a civil szervezet gondozásában élő állatok ellátását, az a 10700158-67637539-51100005-ös számlaszámra tudja adományát eljuttatni. Bővebb információ kérhető az elnok@hmvhelyiallatvedok.eu címen is, illetve az örökbe fogadók jelentkezését is várják, nemcsak Hódmezővásárhelyről, de Szegedről és a környező településekről is.

Vegyen velünk lendületet! 600×600 -1

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!