Szabó János találkozott a Bethlen utcai társasház közös képviselőjével

Az utóbbi napokban előbb csak a közösségi médiában, majd a sajtóban is egyre több portálon megjelent a hír, hogy a Bethlen utcai ingatlanban egy hónapja nincs gázszolgáltatás. Több helyen azt lehetett olvasni, hogy a lakók közül páran felkeresték az önkormányzatot, ahonnan zordan elutasították őket. Szabó János felkereste a Bethlen utca 30 szám alatti társasházat, ahol a közös képviselővel találkozott.

Mivel nyoma nem volt annak, hogy az önkormányzathoz fordult volna bárki ebben az ügyben, felkerestük a közös képviselőt, aki megerősítette, hogy valóban nem fordultak az önkormányzathoz segítségért, hiszen magántulajdonban vannak a lakások. Szabó János alpolgármester biztosította a közös képviselőt, hogy ha mégis szüksége lenne bárkinek a segítségre, a városháza ügyfélszolgálatán jelentkezzen, minden általuk rendelkezésre álló eszközzel segítenek majd.

Ugyanakkor hangsúlyozta, hogy ezért nem kell felülni a közösségi médiában terjedő pletykának, és kifejezte abbéli reményét, hogy legközelebb az újságírók megkérdeznek minden érdekelt felet, mielőtt hamis információkat tesznek közzé. A közös képviselő amúgy elmondta, a szolgáltatás visszakötése folyamatban van, ma-holnap már meg is történhet.

HIRDETÉS

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!