Sportrádió indult Risztov Évával

Január 17-én elindult az ország első sportrádiója. Az egyik műsorvezető Risztov Éva, Hódmezővásárhely első olimpikonja. A csatorna Budapesten és környékén fogható az 105.9 MHz-es frekvencián, valamint a nemzetisport.hu oldalon.

A híreken, eredményeken és helyszíni tudósításokon túl, rendszeres vendég lesz a Sportrádióban a magyar sport számos ismert bajnoka, háttér- és magazinműsorokban igyekeznek műsorvezetőink és szakértő vendégeik kitárgyalni mindent, ami a szurkolókat, hallgatókat érdekelheti – derül ki az új rádió indulását beharangozó közleményből.

A Sportrádió műsorvezető gárdájához csatlakozott a többek között a Formula–1 hangjaként országos népszerűségre szert tevő Szujó Zoltán, a több rádióállomásnál is a hallgatók kedvencévé vált Szegő Tibor, a rádiósként is rutinos és kedvelt Harsányi Levente. Ott van a csapatban mások mellett az olimpiai bajnok Risztov Éva, valamint az ugyancsak korábbi olimpiai résztvevő, televíziós és rádiós műsorvezetőként egyaránt sikeres Csisztu Zsuzsa. Egy igazi sportrádiós legenda, Török László, valamint Lantos Gábor, az Origo sportrovatvezetője is dolgozik az új adónak.

A hallgatókat színes, humorral és sporttal átitatott, informatív reggeli műsor ébreszti a 105.9 MHz-en. Délelőtt zenei maraton, napközben információs műsor, délutántól egészen késő estig a napi sporteseményekre épülő, helyszíni kapcsolásokkal tarkított, de tematikus tartalmakkal is kiegészülő műsorfolyam várja a Sportrádiót hallgatókat.

Hirdetés

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!