Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Orbán Viktor február 12-én évet értékel

Ekkor indul be a kampány is. A tavalyi évben az évértékelő a covid miatt elmaradt. Ahogy a Magyar Nemzet írja, Orbán Viktor hagyományosan fontos témákat érint ilyenkor, mint a távlati célok kijelölése, valamint az országra leselkedő veszélyek.

A hírt Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója jelentette a Magyar Nemzetnek, akik azt írják, a választások évében a kampány utolsó hónapjaiban külön jelentősége van a miniszterelnöki éves helyzetértékelésnek, azért is, mert Orbán Viktor általában nem a szűkebb éves keret közt szokott értékelni, a beszéde tágabb kitekintést bír, a stratégiai ívvel.

A miniszterelnöki évértékelőt hagyományosan a Magyar Polgári Együttműködés Egyesület szervezi, ők kérik fel Orbán Viktort minden évben. Az idei lesz egyébként a 23. Egészen 2004-ig a Pesti Vigadóban tartotta országértékelő beszédét Orbán Viktor, majd az épület felújítása miatt az ELTE lágymányosi épületében, később a Körcsarnokban, ezután a SYMA-csarnokban, a Millenárison, végül mind a mai napig a Várkert Bazárban várta a közönségét a kormányfő. A Magyar Nemzet azt írja, hogy az idei évértékelő helyszínéről azonban még nem született döntés.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!