Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Futást rendeznek Baranyai Antal emlékére

2021. novemberében elhunyt Baranyai Antal, a Sport Krónikása, Magyar Arany Érdemkereszt díjas sportújságíró, a helyi sportélet nyughatatlan mozgatórugója, állandó szervezője, Csongrád megye első I. osztályú tájékozódási futója, a „Fogathajtás Magyar Hangja”. „Sportoljunk, mozogjunk együtt Érte, az Ő emlékére” -hirdeti a Hód-Mentor SE.

A Baranyai család a Hód-Mentor Sportegyesület közreműködésével 2022. január 16-án vasárnap szervezi meg a Baranyai Antal Emlékfutást a hódmezővásárhelyi Kása-erdőben. Az esemény egyben a Vásárhelyi Sport Próbák sorozat 8. állomása, a Téli Crossfutás Gyalog- és Kerékpártúra 2. fordulója, melyet Baranyai Antal emlékének ajánlanak.

A 3, 6 és 9 km-es futótávok ezúttal kiegészülnek az 1,4 km-es Baranyai Antal Emléktávval, amely futva és gyalogosan is teljesíthető. A választott táv teljesítését követően zsíros kenyér, tea és forralt bor segít az elégetett kalóriák pótlásában.A Hód-Fürdő Kft. felajánlásából minden résztvevő ingyenes fürdőbelépőt (karszalagot) kap, amely a verseny napján 11:00 és 14:00 között jogosít belépésre a Török Sándor Strandfürdő és Gyarmati Dezső Sportuszodába.
Az első száz jelentkező beérkezést követően emlékérmet kap.

A részvétel előjelentkezéshez kötött, jelentkezni az alábbi linken lehet: https://www.e-nevezes.hu/hu/esemeny/show/235

Jelentkezési határidő január 14. péntek éjfél.
Versenykiírás: https://www.sportprobak.hu/esemeny/vsp-baranyai-antal-emlekfutasFacebook esemény: https://www.facebook.com/events/304415738100353

A család tájékoztatása alapján a nagyszerű sportkrónikás búcsúztatása a déli harangszóval, 12 órakor veszi kezdetét Antal napján, január 17-én a Szentháromság Templomban. A megemlékezés után a család a résztvevőket a Ginkgo Hotel éttermébe is várja.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!