Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Nagy Ervin beállhat Márki-Zay Péter mögé

A színész szerint egy művésznek be kell vetnie a médiasúlyát, ha azt gondolja, hogy tarthatatlan a helyzet. Nagy Ervin csalódottnak érzi magát a magyar demokrácia állapota miatt, azt mondta: nem szeretné, ha egy olyan országban nőnének fel a gyerekei, ahol a politika bárkin átléphet. Erről az ATV Egyenes Beszéd című műsorában beszélt.

 „Hogy milyen köveket fognak rám dobni ezért, nem nagyon érdekel, mert szétfeszít, hogy mindennap valami olyan méltatlanságba akadok bele, ami engem irritál állampolgárilag”

– fogalmazott a színész.

Szerinte olyan embereknek kell jönnie az ország élére, akik az elmúlt 20 évben nem sározódtak be. Arról is beszélt, hogy közéleti megnyilvánulásainak számos negatív következménye van a mai napig: rendszeresen esik el munkáktól miatta, de ez nem tántorítja el, szerinte ugyanis már nincs hova hátra lépni. „Biztos be lehetne fülemet-farkamat húzni, csak az igazságérzetem, művészi szerepvállalásom ebben az országban arra predesztinál, hogy én ezt szóvá tegyem” – mondta, majd hozzátette: „tolni fogom valakinek a szekerét, biztos vagyok benne, én hallatni fogom a hangomat, hogy kivel értek egyet.”

A kérdésre, hogy akkor beáll-e Márki-Zay Péter mögé, azt mondta:

„nem tudom, hogy fog ez még történni, de több mint valószínű, hogy így lesz”.

A színész önkéntes munkáit is folytatja, mert úgy látja, nagy bajban vannak itthon bizonyos leszakadó régiók. Különösen elkötelezett a roma felzárkóztatás mellett.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!