Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

U11, U14, U16, U18: eredmények és edzői értékelések a Kosársulinál

Aktívan teltek az elmúlt hetek az utánpótlás csapatoknál is.

U18:Bodrogi Bau Vásárhelyi Kosársuli – Szolnoki Olaj KK 113-49

Dobók: Utasi Zs.:25, Molnár Á.:22/18, Csizmadia B.:11, Bősz R.:10/6, Tóth M.:10, Surinya T.:10, Ocskó B.:8/6, Szántó P.:5/3, Bereczki Á.:4, Forrai Sz.:3/3, Gedai B.:3, Finta M.:2 
Varga Zalán: „Szépen játszottak  a srácok az elejétől a végéig. Kemény védékezésünknek köszönhetően sok könnyű kosarat sikerült szereznünk, aminek köszönhetően magabiztos győzelem lett a vége.”Bodrogi Bau Vásárhelyi Kosársuli – Békési SzSK 95-62Dobók: Utasi Zs.:23/6, Surinya T.:14, Bereczki Á.:12, Gedai B.:10/6, Bősz R.:9/3, Ocskó B.:9/9, Tóth M.:7/3, Nánási P.:6, Finta M.:5/3, Forrai Sz., Csizmadia B., Szántó P. Varga Zalán„Talán az idei évünk leggyengébb teljesítménye volt ez a mérkőzés. Nem pörögtünk kellőképpen, aminek köszönhető, hogy három negyeden keresztül meccsben volt az ellenfelünk. A támadással nem volt kifejezetten probléma, inkább a védekezés az, ami nagyon lagymatag volt és siman hagytuk, hogy ellenfelünk kedve szerint játszhassa támadójátékát.”U16:SZEDEÁK C – Bodrogi Bau Vásárhelyi Kosársuli 17-116Kosársuli: Farkas 17/3, Kruzslicz 15/3, Lehoczki A 14/3, Tóth D 12, Wolf 12/3, Niksics 12, Szilágyi 11, Molnár 7/3, Mácsár 6, Lehoczki L. 6, Kozma 4, Borus  Czibere Zoltán„Magabiztos játékkal hoztuk a kötelező győzelmet egy nagyon sportszerű mérkőzésen. Gratulálok mindkét csapatnak.”

Bodrogi Bau Vásárhelyi Kosársuli – Békési SzSK 88-59Kosársuli: Kruzslicz 28, Wolf 14/12, Farkas 11, Lehoczki A 11, Lehoczki L. 10/6, Niksics 5, Mácsár 5, Tóth 2,Kozma 2, Molnár ,Borús Czibere Zoltán„Nagyon rossz ritmusban kezdtük a mérkőzést. Támadásban nagyon könnyelműek voltunk és elszórtuk a labdákat, védekezésben pedig nagyon puhák voltunk és nem tudtunk nyomást gyakorolni ellenfelünkre. A második negyedben védekezésben feljavultunk és a sok szerzett labdának köszönhetően átvettük a vezetést is. A második félidőben sem brillíroztunk támadásban, azonban hátul továbbra is rendben voltunk és ennek köszönhetően magabiztos előnyt sikerült kiépíteni, így újabb győzelmet szereztünk. Gratulálok mindkét csapatnak. Remek mérkőzést játszottunk.”

SZEDEÁK B – Bodrogi Bau Vásárhelyi Kosársuli 64-71Kosársuli: Kruzslicz 22/3, Lehoczki A. 15/3, Tóth 12/6, Niksics 12/6, Farkas 5,  Szilágyi 3, Mácsár 2, Wolf,Borus, Molnár, Kozma, Lehoczki L.  Czibere Zoltán„Végre úgy kezdtük a mérkőzést, ahogy mindig szeretnénk. Kemény védekezés, sok szerzett labda és abból könnyű kosarak. Felállt védelem ellen is fegyelmezetten végigjátszottuk figuráinkat, amiből megvoltak a helyzeteink és szép kosarakat szereztünk belőlük. Ennek meg is lett az eredménye, mert a félidőre magabiztos, tizennyolc pontos előnyt szereztünk. A harmadik negyedben viszont nagyon rossz ritmusban kezdtünk és elszórtuk a labdákat, sok volt az egyénieskedés. Védekezésben is sokszor könnyelműek voltunk. Ennek köszönhetően folyamatosan zárkózott a hazai csapat. A záró játékrészben sem tudtunk újra felpörögni és változatlanul a kapkodás jellemezte a játékunkat. Az utolsó percekre azonban összekaptuk magunkat és remekül védekeztünk, ennek köszönhetően sikerült megtartani minimális előnyünket a mérkőzés végéig. Gratulálok a csapatnak az újabb győzelemhez!” U14:Vásárhelyi Rakéták/A – Békési SzSK 42-52 (9-13, 14-10, 7-15, 12-14) Dobók: Becsei István 10, Molnár Kende 7, Fazekas Zsombor, 6, Kocsis Kevin Noel 5, Kis Bendegúz 4, Szőnyi Bulcsú 4, Skoda Zétény 3/3, Utasi Gergő, F.Szabó Gellért, Dombovári Dávid, Bartusz Szabolcs Márk,  Vereb Tamás Mihály. 

 Vásárhelyi Rakéták/A – Pityke KSE 75-38 (14-9,26-0,20-18,15-11) Dobók: Becsei István 8, Molnár Kende 17, Fazekas Zsombor 7, Kocsis Kevin Noel 10, Kis Bendegúz 9/3, Szőnyi Bulcsú 6 , Skoda Zétény , Utasi Gergő 6, F.Szabó Gellért 4, Dombovári Dávid 4,  Bartusz Szabolcs Márk 2, Gedai Botond. Saša Vejinović: „Örülök, hogy visszakerülünk az „A” csoportba, úgy gondolom, megérdemelt, jó játékkal tettük ezt. Mostmár be kell bizonyítaniuk, hogy ott is van a helyünk! Gratulálok a csapatomnak!”DMTKA/A – HSA Pumák 79-19 (26-4,23-5,16-4,16-4)
Dobók: Szücs L 4,Szűcs R 4, Megyesi A 4, Kis B 3, Baranyi N 2, Szöllősi V 2, Dani T-, Vinczenti L -, Kuklis L-, Kozma J -,Pap A -.
Kotormán Zsuzsanna„Nehezen lendültünk játékba, álmosan kezdtük a mérkőzést. A magasabb szerkezetű és határozottabb védekezésű ellenfél sorra kihasználta hibáinkat. Támadásokban a helyzeteket nem tudtuk értékesíteni, pontatlanul dobtak a lányok. A meghatározó játékosoknak nem ez volt a napjuk!”
HSA Pumák – Kecskeméti KA/C 36-62 (12-14,8-18,12-12,4-8)
Dobók: Szöllősi V 16, Szűcs R 6, Dani T 4, Megyesi A 2, Kis B 2, Vinczenti L 2, Szücs L-, Baranyi N-, Kuklis L-, Kozma J -, Pap A -. Kotormán Zsuzsanna:„Második mérkőzésünket jól kezdtük, fej-fej mellett dobtuk a kosarakat. A második negyed különbsége meghatározta a mérkőzés kimenetelét. Kiemelném Szöllősi Vikit, aki hátára vette a csapatot és pontjaival hozzájárult az eredményhez.Érdekesen alakult a forduló. Annak ellenére, hogy vereségeket szenvedtünk, a mérkőzéseket megnyertük, mert ellenfeleink nem a szabálynak megfelelő létszámmal voltak jelen!”U11:

Bodrogi Bau Vásárhelyi Vikingek- Bodrogi Bau Vásárhelyi Farkasok 71-39

Dobók: Skoda 14, Dombi 7, Kanka 6, Patkós 3, Ambrus 3, Gajdos 3, Bihacsy 2, Mihály 1, Somogyi

Patkós József„Ismert ellenfél ellen játszottunk visszavágót ezen a tornán. Tudtuk, hogy nehéz mérkőzés lesz. Sajnos inkább kapkodósra sikerültek a támadásaink, sok hibát vétve. Csak részben láttam viszont az edzéseken gyakoroltakat. Védekezésben nem tudtuk hatástalanítani az ellenfél nagyágyúit, így most esély se volt visszavágni. Gratulálok az ellenfélnek, szépen játszottak. Mi pedig bízunk benne, hátha lesz még lehetőség megmutatni ellenük, amit valójában tudunk!”

Bodrogi Bau Vásárhelyi Farkasok – Szolnoki Bikák 31-32

Dobók: Skoda 9, Dombi 7, Patkós 6, Ambrus 4, Mihály 2, Gajdos 1, Kanka 1, Somogyi 1, Bihacsy

Patkós József: „Eleve betegségek miatt hiányos volt a csapat, de még ráadásként egy ponterős játékosunk is megsérült az első meccs végén, így őt is nélkülözve kezdünk neki a második rangadónak. Jól indult a találkozó számunkra, ügyesen használtuk ki az ellenfél figyelmetlenségét, sikeresek voltak a támadások, indulásból és felállt védelem ellen is. A második negyedben az ellenfél túlzottan agresszív védekezése kissé bontotta a figyelmünket és mire eljutottunk dobásig, vagy kimaradt, vagy jött egy hiba. Volt sok eladott labda mindkét oldalon, de az szolnokiak pontosabban dobtak és odalett az előny. A fordulás után hasonlatos volt a játék, mint az első félidőben, viszont a végére fej-fej mellett voltak a csapatok. Az utolsó percben egy ponttal vezetett az ellenfél, támadhattunk a győzelemért, amit kihagytunk kétszer is, így kicsit szomorúan zárult ez a hétvége számunkra, de nem csüggedünk. Ahogy az eredmény is mutatja, elég rossz volt a dobóforma, valamint sokkal nagyobb figyelem kell védekezésben is. A végéig hajtottak, küzdöttek a Fiúk, ezért nagy dicséret Nekik! A hibákat pedig igyekszünk kiküszöbölni 2022-ben! Hajrá Farkasok! Boldog, sikeres új évet kívánunk Mindenkinek!”

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!