Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Felépült a jégpálya a Kossuth téren – ezúttal műanyagból

Helyére került a vásárhelyi műanyag borítású jégpálya. A Kossuth térre felállított, 210 négyzetméteres felületet hamarosan kipróbálhatják a szórakozni vágyók. Ez a mobil megoldás praktikusabb és gazdaságosabb is a hagyományos jégpályáknál, fogalmazott az egyik szakember, aki azt is hozzátette, hogy bár nem pont olyan műanyagon csúszni, mint jégen, de aki tud korcsolyázni gyorsan hozzá fog szokni ehhez is. A pálya márciusig áll majd a főtéren, amit a korcsolyákkal együtt mindenki ingyenesen használhat.

Szerda délelőtt kezdték el a szakemberek a vásárhelyi műjégpálya összeszerelését a Kossuth téren. Idén, a megszokottól eltérően mobil műanyagpályát fektetnek le, amire kerül egy csúszós folyadék. A hatás más lesz, mint a műjégpályáé, de aki szeret csúszkálni, az ezt is hamar megszokhatja, ráadásul Reményi Attila pályaépítő azt hangsúlyozta ki a Vásárhelyi TV-nek, hogy ez mindenképpen praktikusabb és energiahatékonyabb. Nem kell hozzá hideg, a megoldás 4 évszakos, tette hozzá. Telepítése is sokkal gyorsabb, az érkezéstől számítva 3 órán belül átadható.

Azt javasolják, hogy az üzemeltető által ingyenesen biztosított korcsolyákkal menjenek fel a jégpályára, mert azok jobban meg vannak élezve, így könnyebben siklanak a vásárhelyi pálya borításán

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!