Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Hétfőtől 7 helyi termelő portékáit is kínálja a vásárhelyi InterSpar

Helyi termelőktől származó tészta, méz, sör, bor, pálinka, paprika, chili és csokoládé lesz kapható hétfőtől a vásárhelyi InterSparban – keddtől a térség Spar üzleteiben is elérhetővé válnak a „Régiók Kincsei” program kézműves termékei.

Hét régióbeli kistermelő kézműves termékei kerülnek ki első körben jövő héttől a Spar polcaira. Hétfőtől Vásárhelyen, utána a Dél-Alföld 12 nagy forgalmú áruházában is megvásárolhatók lesznek a „Régiók Kincsei” elnevezésű program portékái – értesült lapunk. 

Mint arról beszámoltunk, az áruházlánc olyan  kis beszállítóknak kínál értékesítési lehetőséget, akik magas színvonalon végzik termelő tevékenységüket. 

– November 29-én a központi értékesítést indítjuk el, és 30-án pedig megnyílik az egész régióban az értékesítés. A másik két eddig megnyílt régióban már óriási az érdeklődés. A fogyasztók kezdik megismerni a termékeket, és azt látjuk, hogy visszatérő vásárlóink is vannak. A szállítóink nagyon büszkék a közös munkára – nyilatkozta lapunknak Maczelka Márk.

A Spar kommunikációs vezetője elárulta, 7 szállító partnerrel kezdődött meg az együttműködés, és további megállapodások előkészítése is folyamatban van. A termékkörök: tészta, méz, sör, bor, pálinka, paprika, chili, csokoládé. Természetesen továbbra is keresik a beszállítókat, akik megfelelnek a feltételeiknek. A régió meghatározás szerint a Hódmezővásárhelyről és 50 kilométeres sugarú körzetéből várják az új partnereket.

A kistermelők számára képzést is biztosít a Spar. Ezzel kapcsolatban Maczelka Márk hozzátette, a beszállítói akadémia képzéseit heteken belül elindítják. A kisvállalkozások kifejezetten aktívak a képzési modulokban és keresik a lehetőséget a felkínált tudás megszerzésére. Ennek egyik oka, hogy még az elméleti képzésük is a gyakorlatról szól, pont arról, amit nem tudnak megtanulni máshol és más módon.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!