Letartóztatták a férfit, aki súlyosan bántalmazta a nagyanyját Hódmezővásárhelyen

361

A középkorú férfi fejbe verte a nagymamáját hétfőn, ezzel életveszélyes sérüléseket okozott neki. A Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség a letartóztatását indítványozta.

A Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség sajtóközleményében azt írja: a megalapozott gyanú szerint a gyanúsított hétfő hajnalban megjelent nagyanyja hódmezővásárhelyi lakásán. A sértett felébredt, és kérdőre vonta unokáját, hogy mit csinál, majd szóváltásba keveredtek, melynek során a gyanúsított több alkalommal az arcán és a fején is megütötte az idős asszonyt, aki súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett.

A főügyészség az életveszély okozó testi sértés bűntette miatt indult eljárásban a gyanúsított letartóztatását a büntetőeljárás meghiúsításának illetve a bűnismétlésnek a veszélyére figyelemmel indítványozta. A nyomozási bírói ülésen elhangzottak alapján a főügyészség a szökés-elrejtőzés veszélyére, mint letartóztatási okra is kiterjesztve tartotta fent indítványát.

A Szegedi Járásbíróság nyomozási bírája a tegnapi napon az elkövető letartóztatását valamennyi okra figyelemmel, egy hónap időtartamra elrendelte. A védelem fellebbezést jelentett be.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!