Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Kósa Lajos: a Fidelitas akcióiban látszik, mire képesek

Kósa Lajos, fideszes országgyűlési képviselő, a párt alelnöke is részt vett a Fidelitas XVIII. tisztújító kongresszusán. Hogy a kormánypárt ifjúsági szervezetének mely akciójára gondolt, az nem derült ki: amikor az egyik hódmezővásárhelyi vezetőjük marihuánát termesztett, lekaszáltak egy méhlegelőt, vagy a büntetett előéletű hajdú-bihari vezetőjük megütött egy nőt.

Beszédében Kósa Lajos elmondta, teljes mértékben támogatja a Fidelitas politikáját, és azt, amit képviselnek. Örömteli, hogy a Fidesznek tényleg van ifjúsági szervezete a szónak a független értelmében, nem úgy, mint az ellenzéki pártoknak. Van kire támaszkodni, itt vannak az utódok, teljesítményük van, helyet követelnek maguknak, van mondanivalójuk – sorolta a képviselő.

Kósa szerint meg kell nézni az akciókat, amit csinálnak, mert az mindennél jobban elárulja a szándékokat, a képességeket, hogy mi rejlik a jövő generációjában. Megnyugtató számomra, hogy látom a fiatalokban azt a politikuscsapatot, ami képes Magyarországot kormányozni – tette hozzá.

A Fidelitas elnöke egyébként Illés Boglárka lett, további két évre kapott bizalmat.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!