Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Közel 22 milliárd forintért fejleszthet Mezőhegyesen Mészáros Lőrinc cége

A mezőhegyesi ménes birtokot övező öntözőrendszer fejlesztésére kiírt közbeszerzésen 21 milliárd 900 milliós ajánlatával nyerte el a tervezési és kivitelezési munkákat a Mészáros és Mészáros Kft.

Ömlenek az állami pénzek a Lázár János felügyelte mezőhegyesi Nemzeti Ménesbirtok és Tangazdaság Zrt. területére. Ezúttal az Országos Vízügyi Főigazgatóság által kiírt közbeszerzés eredménye került nyilvánosságra, a beruházásnak köszönhetően az Apátfalva-Mezőhegyesi öntöző-főcsatorna mentén jelentős modernizáció kezdődhet meg. A márciusban közzétett felhívás szerint egyebek mellett 31 kilométeren kikotorják, 14 kilométeren szigetelik a csatornát, 21 kilométer hosszú szervízút épül, 11 szivattyútelepet elbontanak, 14-et újjáépítenek, kettőt felújítanak, és 26 átereszt átépítenek.

Arról, hogy a megbízás kinél landolt, maga a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó tőzsdei részvénytársaság, az Opus Global tett ki közleményt, amelyben leírják, hogy egyik cégük, a Mészáros és Mészáros Kft. nyerte el a munkákat 21 milliárd 900 millió forintos ajánlatával.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!