Hírműsorra és magazinra is milliókat nyert idén a Rádió 7 a Médiatanácstól

Huszonhárom rádió huszonhét műsora jutott összesen 88,5 millió forinthoz a Médiatanács hírműsorok, tematikus és közérdekű szolgáltató magazinműsorok készítését ösztönző 2021-es pályázatának harmadik fordulójában – közölte tegnap a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság.

A közlemény szerint a szolgáltató magazinműsorok kategóriában sikeresen pályázott a hódmezővásárhelyi Rádió 7, és ugyancsak pozitív bírálatot kapott a szegedi Rádió 88 beadványa.

Szeptember elején Rádióállandó-2021 pályázati eljárás második fordulójában szintén támogatást nyert a Médiatanácstól a Rádió 7-et működtető Dél-alföldi Média Centrum Kft. – akkor hírműsorok készítésére kapott 3 millió 650 ezer forintot.

Tavaly februárban szintén hírműsor gyártására nyújtott 3 millió 2 85 ezer forint pályázati forrást a médiahatóság a Rádió 7-nek, amit 2020 végén jogsértés miatt figyelmeztetett a hatóság, mert a törvényi kötelezettségét nem teljesítette időben: nem nyújtotta be határidőig 2019-es beszámolóját.

Frissítés: Hírszerkesztő-hírolvasót keres a Rádió 7, amely a tegnap megjelent álláshirdetés szerint 2020 év végi hallgatottsági mérés alapján vételkörzetének leghallgatottabb rádiója. Szakmai felsőfokú végzettség előnyt jelent, de középiskolát végzettek is jelentkezhetnek.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!