Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Drahosék ellen folytatja a Kosársuli


Pénteken folytatódik a bajnokság a Bodrogi Bau Vásárhelyi Kosársuli számára. Az NB I/B Zöld csoportjának 8. fordulójában a felnőtt- és az U20-as csapat a Tiszaújvárosi Termálfürdő Phoenix KK otthonában lép pályára. 

Siska János által irányított tiszaújvárosiak eddigi hét bajnokijukból kettőt nyertek meg és ötöt veszítettek el: odahaza győzték le a Sopront és az ELITE Basketet, míg legutóbb a Győr otthonában kaptak ki 95-86-ra. Legeredményesebb játékosuk (aki egyben az egész bajnokság egyik legjobbja is a mutatók alapján) az a Drahos Gábor, akit a vásárhelyi szurkolóknak nem kell bemutatni, hisz korábban évekig örvendeztette játékával a Hódtói Sportcsarnok közönségét. 

A Kosársuli eddigi hét mérkőzéséből a három hazait tudta megnyerni, a négy idegenbeli túra egyaránt vereséggel zárult, így itt az ideje, hogy megtörjön a jég, ezáltal meginduljon a csapat felfelé a tabellán. Az U20-asok számára sem lehet más a cél, mint a győzelem, ami immár zsinórban az ötödik lenne, ráadásul a sereghajtó, eddig nyeretlen tiszaújvárosiak ellen egyértelműen esélyesként léphetnek pályára.

Az U20-asok meccse november 12-én, pénteken 15:30-kor, a felnőtteké 18 órakor kezdődik.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!