Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Kecskés Ákos is behívót kapott a válogatottba

Az év utolsó mérkőzéseit játssza a magyar labdarúgó válogatott San Marino és Lengyelország ellen. A hódmezővásárhelyi származású Kecskés Ákost ismét behívta Marco Rossi szövetségi kapitány.

A névsorban nincs ott Holender Filip, valamint a sérüléssel bajlódó Sallai Roland sem, viszont térdműtétje után ott lesz Szalai Ádám. Újoncot is avathatunk: Kiss Tamás, a Puskás Akadémia jelenleg a holland élvonalbeli SC Cambuur együttesénél légióskodó szélsője korábban még nem szerepelt a felnőttválogatottban. Marco Rossi bizalmat szavazott Balogh Botondnak (Parma) is.

A magyar válogatott kerete

Kapusok:

Bogdán Ádám, Dibusz Dénes, Gulácsi Péter

Védők:

Balogh Botond, Bolla Bendegúz, Botka Endre, Fiola Attila, Kecskés Ákos, Lang Ádám, Nagy Zsolt, Orbán Willi, Szalai Attila

Középpályások:

Gazdag Dániel, Kleinheisler László, Nagy Ádám, Nego Loic, Schäfer András, Szoboszlai Dominik, Vécsei Bálint

Támadók:

Hahn János, Kiss Tamás, Sallói Dániel, Schön Szabolcs, Szalai Ádám, Varga Kevin

A magyar labdarúgó-válogatott november 12-én San Marinót fogadja, három nappal később pedig Lengyelországban zárja a világbajnoki selejtezősorozatot. A két összecsapás egyaránt 20.45-kor kezdődik, az M4 Sport és az m4sport.hu élőben közvetíti a mérkőzéseket.

Mint arról beszámoltunk, a lengyelországi mérkőzésről eltiltották a magyar szurkolókat, az októberi angliai mérkőzésen történt rendzavarások miatt.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!