Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Ismét idegenben lép pályára a Kosársuli

Az előző szezonban még Piros csoportos, a tabellán ugyanolyan mérleggel (2 győzelem, 3 vereség) álló MEAFC-Miskolc otthonában folytatódik az NB I/B Zöld csoportja a Bodrogi Bau Vásárhelyi Kosársuli csapatának pénteken.

A legutóbbi, Cegléd elleni mérkőzéshez hasonlóan ez a találkozó sem lesz sétagalopp, hisz a Váczi Péter irányította miskolciak hazai környezetben veretlenek ebben az idényben (a Sopront 17, az ELITE Basketet 14 ponttal múlták felül), míg idegenben a KTE-t, az Újpestet és legutóbb a Győrt is megszorongatták.
A

Kosársuli számára a sorminta alapján győzelem vár (vereség a Sopron, győzelem az Újpest, vereség az ELITE, győzelem a Győr, vereség a Cegléd ellen), és bizakodásra adhat okot, hogy a hiányzó kulcsemberek közül lesz, aki immár bevethető állapotban várja az összecsapást. 
Joggal remélhetjük, hogy sikerül szoros és jó meccset játszani, mint ahogy azt is, hogy a tabellán hatodik helyezett U20-asok tovább folytatják nyerőszériájukat és megszerzik zsinórban harmadik sikerüket is – ehhez nyilván lesz egy-két szavuk a kilencedik miskolciaknak.

A MEAFC-Miskolc-Bodrogi Bau Vásárhelyi Kosársuli bajnoki október 29-én, pénteken 17.30-kor kezdődik Miskolcon, az U20-asok 19.30-tól játszanak. 

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!