Novemberben közmeghallgatás lesz – ezekkel a témákkal

321

Döntött a mai közgyűlés arról, hogy a novemberi közgyűlés napján közmeghallgatást tart. Arról is döntöttek, mik lesznek a közmeghallgatás napirendi pontjai, témái.

Ezek szerint a novemberi közmeghallgatásnak 3 fő témája lesz:

  • a helyi közétkeztetés kérdése,
  • a járdák, utak állapota, azok rendbetétele és a zöld területek fennmaradásának és átalakításának figyelembe vételével, valamint
  • az ügyfélszolgálatot folytató irodák szolgáltatásainak minősége. Ez utóbbi témát Cseri Tamás képviselő vetette fel, és fogadta el a közgyűlés. Hozzátették, hogy a nyári áramkimaradás okán az MVM-et, illetve annak ügyfélszolgálatát is meghívnák a közmeghallgatásra, hiszen a téma sokakat érintett és érinthet a jövőben is esetlegesen.
- Hirdetés -

- Hirdetés -

A harmadik ponttal kapcsolatban, amelyet egyébként a közgyűlés szintén megszavazott, Szabó János alpolgármester elmondta, hogy január 1-től egy új, országos szinten is használt szoftverre és ügyiratkezelő rendszerre állnak át Hódmezővásárhelyen is, amely vezetői lekérdezési lehetőségeket biztosít irodánként, ügyintézőként. Az alpolgármester elmondta, hogy ennél a rendszernél is mérhető lesz a teljesítmény, és ösztönzőrendszert is szeretnének kiépíteni ennek kapcsán.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!