Vegyen velünk lendületet! 970×250 -1

Vásárhelyen nem vetítik az Elk*rtuk című filmet

A vásárhelyi mozi egyelőre nem tűzi műsorra a 2006 őszi magyarországi eseményeket feldolgozó Elk*rtuk című filmet.

Ma van az országos premierje az őszödi beszéd kiszivárogtatását és az azt követő történéseket feldolgozó politikai kriminek, ami nemrég művészfilm besorolást kapott a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóságtól.

Szentesen mától jövő szerdáig napi egy vetítéssel tűzik műsorra a produkciót, cikkünk megjelenésekor szombatig 86 jegyet váltottak a filmre. Hogy meddig tartják műsoron, arra azt a választ kaptuk Horváth Szilviától, a szentesi és vásárhelyi mozit működtető cég munkatársától, hogy ezt minden esetben a következő heti filmkínálat és az aktuális heti nézőszám dönti el. Így jövő hét elején fogják tudni pontosan megmondani, hogy marad-e tovább is műsoron. 

Arra is rákérdeztünk, a vásárhelyi moziműsorban miért nem szerepel az Elk*rtuk. – A Kultik Vásárhely moziban jelenleg nem találjuk a film helyét. Az egytermes mozikban – sajnos – minden igyekeztünk ellenére sem tudunk bemutatni minden premier filmet. Múlt héten hatalmas sikerrel mutattuk be a Venom 2 – Vérontó mozit, és nagy az érdeklődés a héten bemutatásra kerülő nagy hatású sci-fi regényből készült Dűne iránt is. Jövő héten pedig a hagyományos Kultik Halloween rendezvényt tartjuk, mely minden évben nagyon sok embert vonz moziba. 

Vegyen velünk lendületet! 600×600 -1

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!