Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Márki-Zay Péter vezetésével készül az ellenzék közös programja – közös ellenzéki listát fognak állítani a választásokra

Márki-Zay Péter, mint közös miniszterelnök-jelölt vezetésével készül el az ellenzék kormányprogramja, amelyhez a Közös Alap programot használják fel – ebben az ellenzéki összefogásban résztvevő hat párt és a Mindenki Magyarországa Mozgalom szerdán állapodtak meg, olvasható az MMM közleményében. Arról is döntöttek, hogy egy közös ellenzéki választási listát állítanak 2022 tavaszán, valamint közös rendezvényen emlékeznek a szabadság hőseire október 23-án Budapesten.

Elmondásuk szerint a pártelnöki találkozón áttekintették az előválasztást, és elfogadták annak eredményét, amellyel hivatalosan is lezárult a folyamat, ezzel párhuzamosan lezárták a vitás kérdéseket is. A szerdai megbeszélésen az ellenzéki vezetők arról is megállapodtak, hogy egy közös listát állítanak 2022 tavaszán az országgyűlési választásokra.

Az együttműködés keretében a DK, a Jobbik, a Párbeszéd, az MSZP, az LMP, a Momentum és a Mindenki Magyarországa Mozgalom közös nagygyűlést tart október 23-án 16 órától Budapesten. Az Egységben a szabad Magyarországért rendezvényt az Andrássy út – Dózsa György utca sarkára szervezik meg.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!