Cseri Tamás már “szavazott” – szerinte a polgármester egy becstelen tolvaj, egy csaló, ha nem mond le

1 329

A tegnapi napon mi is kérdeztük önöket, hogy le kell-e mondani Márki-Zay Péternek a polgármesteri pozícióról, miután hivatalosan is az ellenzék miniszterelnök-jelöltje lett. Cseri Tamás önkormányzati képviselő mindenesetre igen határozottan letette a voksát legutóbbi bejegyzésében.

Azt persze nem tudjuk, hogy a képviselő valóban voksolt-e a Hódpress által feltett kérdésben, de az igen kemény véleményét mindenesetre kifejtette. A következőket írta többek között:

“Márki-Zay tisztességről prédikál, de a szemünk előtt, pofátlanul él vissza azzal a tisztséggel, amire megválasztották. Heteken, sőt hónapokon keresztül reggel, délben és este kampányolta körbe az országot, és erre készül a következő fél évben is, miközben az általa el nem végzett munkáért havonta felveszi milliós fizetését.”

Cserinek az az álláspontja, hogy ha Márki-Zay nem mond le polgármesteri tisztségéről vagy nem megy el fizetés nélküli szabadságra, míg a szemünk előtt kampányolja körbe a továbbiakban is hazánkat, akkor egy becstelen tolvaj, egy csaló, aki visszaél a hódmezővásárhelyiek bizalmával. Ha egy szobafestőnek nem hagyjuk, hogy a kocsmában üljön miután felvette az előleget lakásunk kifestéséért, akkor ugyanezt a viselkedést miért tűrjük el a polgármesterünknél?

Továbbra is szavazhat, ezáltal kifejtheti véleményét oldalunkon azon kérdés kapcsán, hogy vajon lemondjon-e Márki-Zay Péter polgármesteri tisztségéről.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!