Magyar György: olyanok is mentek előválasztani, akik előtte a Stop Gyurcsány-aláírásokat gyűjtötték

353

Ezt a Klubrádió adásában mondta el a Civil Választási Bizottság elnöke. Mindazonáltal alapvetően sikeresnek tartja az előválasztást.

Magyar György, a Civil Választási Bizottság elnöke a Klubrádióban azt nyilatkozta, hogy észlelésük szerint környezetükben azok is mentek most szavazni, akik előzőleg ott álltak egy héten keresztül a Stop Gyurcsány, Stop Karácsony! feliratú tábla előtt, és gyűjtötték az aláírásokat.

Szerinte azonban az előválasztással mind a három kitűzött célt sikerült teljesíteni: tematizálni, mozgósítani és legitimálni.

- Hirdetés -

- Hirdetés -

Vasárnap 1300 ember számolja meg a szavazatokat, mondta. Kétszer számolják meg a szavazatokat, árulta el, és utána hozzáadják az online szavazatokat, mert a biztonságra törekszenek.

A műsorban azt is elmondta, bár örül a nagy részvételi számoknak, de

Azt is tapasztaltuk a mi környezetünkben, hogy azok is mentek most szavazni, akik előzőleg ott álltak egy héten keresztül a Stop Gyurcsány, Stop Karácsony! feliratú tábla előtt, és gyűjtötték az aláírásokat.

Hozzátette továbbá, hogy kezdeményezik azt is a későbbiekben a civilek, hogy tartsanak szavazást a köztársasági elnök személyéről is, azzal együtt, hogy a parlament választja, és nem a nép közvetlenül.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!