Hétfőig még biztosan zárva a Pál utcai óvoda

195

Borsiné Csontos Ilona óvodavezető arról tájékoztatta szerkesztőségünket, hogy covidos megbetegedések miatt október 15-ig biztosan zárva lesz a Pál utcai óvoda, legkorábban jelen állás szerint október 18-án nyithat ki, de ez még változhat. Az óvoda folyamatos és azonnali kapcsolatban van a szülőkkel, őket mindenről tájékoztatja.

Borsiné annyit árult el a Hódpress érdeklődésére, hogy mind az intézménybe járó gyerek, mind szülők, mind pedig munkatársaik közül vannak érintettek a fertőzésben. Hozzátette, az óvodásokat sajnos nem tudják ellenőrizni, ők sokszor akkor is karanténban maradnak, ha szüleiknél kimutatják a pozitív mintát.

Az óvodavezető megerősítette, van érintett dolgozójuk, de pontos számot nem szeretett volna mondani. A Hódpress érdeklődésére azt is elárulta, hogy az Oktatási Hivatallal a holnapi napon kell beszélniük. Az intézmény október 6-a óta van zárva, október 15-ig biztosan zárva is marad, de ez még akár hosszabb időszak is lehet.

- Hirdetés -

- Hirdetés -

Az óvónő kollégák védettek mind, erősítette meg Borsiné. A jövő hét nyitvatartása tehát holnap derül ki, és erről a szülők már 10 perccel később tudni fognak, ígérte meg a vezető.

Azt is hozzátette, jelenleg ez az egy önkormányzati óvoda, amelyik be van zárva, már máshol is tudnak megbetegedésről, de ott még nem indokolt ez az intézkedés.

HVSZ Könyvelő

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!