Várják a jelöléseket a Vásárhelyi Művészeti díjra

118

Az önkormányzat várja azon művészek (személy, vagy csoport) szakmai életrajzát, akiket érdemesnek tartanak a Vásárhelyi Művészeti díjra. Az elismerést a Magyar Kultúra Napjához kapcsolódva 2022. januárjában adják át.

Az elismerés annak adható, aki a magyar kultúra fejlesztésében és terjesztésében, a magyar nyelv ápolásában, a magyar nemzet és nyelv fennmaradásáért folytatott munkában, harcban kimagasló teljesítményt nyújtottak, vagy jelenleg is nyújtanak és ily módon Bessenyei Ferenc szellemiségében tevékenykednek, az ő munkáját folytatják. A díj az amatőr és hivatásos színjátszás, népdal, magyar nóta, instrumentális zene, kórus, néptánc, vers- és prózamondás kategóriákban kiemelkedő teljesítményt nyújtó magánszemély, csoport részére adományozható.

A jelölésünket 2021. november 1-ig írásban, az alábbi postai címre elküldve tehetjük meg: Dr. Tatár Zoltán jegyző Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal, 6800 Hódmezővásárhely, Kossuth tér 1., vagy elektronikusan a jegyzo@hodmezovasarhely.hu címre.

- Hirdetés -

- Hirdetés -

A javaslatokat ezen a nyomtatványon nyújthatjuk be: https://or.njt.hu/onkormanyzati-rendelet/414234

HVSZ Könyvelő

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!