Vásárhelyi vállalkozókat is díjazott a kamara

300

Hétfőn tartotta ülését a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara (CSMKIK) Küldöttgyűlése Szegeden, a Kamarai Székházban. Az eseményen több díjat is átadott a gazdasági önkormányzat. Kitüntetették többek között a hódmezővásárhelyi Sebők-Papp Imrét, Dékány Tamást és Tóth Mihály Györgynét.

A Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Iparért Díjat Sebők-Papp Imre, a HK-Ceram Kft. ügyvezetője; a Kereskedelemért Díjat Makó László, a Waldorf 2000 Kft. ügyvezetője; a Szolgáltatásért Díjat Feketű Béla egyéni vállalkozó; a Kézművességért Díjat pedig Szabóné Tóth Hilda egyéni vállalkozó kapta meg.

Térségi elismeréseket is osztottak. A Hódmezővásárhelyi Városi Szervezet elismerő oklevelet adományozott Dékány Tamás kereskedő részére, aki sport és játékboltokat üzemeltetett a településen. A Kisteleki Térségi Szervezet elismerő oklevelet adományozott Sági Mihály, a Sági Transzport Bt. alapítója és tulajdonosa részére. A Mórahalom Térségi Szervezet elismerő oklevelet adományozott Török György, az Elzett-Certa Kft. ügyvezető igazgatója részére. A Szentesi Térségi Szervezet elismerő oklevelét a Ferroép-Plusz Kft. kapta. A Makói Térségi Szervezet elismerő oklevelet adományozott Fodor Ferencnek, az Esc Elektronikai Számítástechnikai Kft. alapítójának. A Csongrádi Térségi Szervezet elismerő oklevelet adományozott Batka Zoltán, a Roba-Tisza Zrt. korábbi vezérigazgatója részére.

- Hirdetés -

- Hirdetés -

A márciusi járványhelyzet miatt most adták át a Dr. Csada László Díjakat is. Közigazgatási területen végzett munkájáért Bereczkiné Kovács Erzsébet, a Szegedi Szakképzési Centrum Krúdy Gyula Szakképző Iskola kiemelkedő aktivitású pedagógusa; civil területen Varga Józsefnek, a Dél-alföldi Regionális Fogyasztóvédelmi Egyesület korábbi elnöke; míg vállalkozási területen végzett tevékenységéért dr. Szeri István, a Tisza Volán korábbi vezérigazgatója, a CSMKIK tiszteletbeli elnöke, korábbi elnöke kapta meg az elismerést.

2020-ban Összesen négy Kézműves Remek díj jutott Csongrád-Csanád megyébe. A hódmezővásárhelyi Tóth Mihály Györgyné fazekas, népi tárgyalkotó iparművész, a Szeged-Tápéról pályázó Telekné Tóth Ilona, a csanádpalotai Nagy Péter kötélgyártó kisiparos és a szegedi Szutor Gabriella tervezőgrafikus pályamunkája kapta meg az elismerést.

Fotó: CSMKIK

A díjátadók után volt a kamara küldöttgyűlése. A döntések értelmében Csongrád-Csanád Megyei Kereskedelmi és Iparkamarára változik a gazdasági önkormányzat neve; megszűntek az eddigi kamarai osztályok; megtárgyalták a kamara 2020-as gazdálkodásáról és a költségvetés teljesítéséről szóló beszámolót és a 2021-es üzleti tervet.

HVSZ Könyvelő

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!