Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Ipari Park: útfejlesztésről írtak alá szerződést a mai napon

2016-ban nyert támogatást az önkormányzat az Ipari Park infrastruktúrájának fejlesztésére. Az elmúlt időszakban közműfejlesztések valósultak meg. A maradványösszeg felhasználására kerül most sor. 2021 márciusában döntött úgy a Közgyűlés, hogy nem szerverházat épít, hanem a betelepülni szándékozó vállalkozók igényeinek megfelelően útépítést valósít meg. Jelen beruházás keretében egy 180 méter hosszú földút stabilizációja , és egy 250 méter hosszú új aszfaltút építése valósul meg nettó 118 millió forintból.

A szerződést a felek részéről Szabó János alpolgármester és Juhász Lóránt a Délút Kft. Gazdasági Ügyvezető Igazgatója írták alá. A munkaterület átadás a héten, egész pontosan a tervek szerint szerdán megtörténik, ez a város érdeke is, de a kivitelezőnek is kifejezetten ez volt a kérése, mert közeledik a tél és az időjárás esetleges viszontagságai miatt előfordulhatnak munkavégzésre nem alkalmas napok is.

A kivitelezőnek 4 hónapja van a munkálatok elvégzésére, emelte ki Szabó János. Elmondta azt is, a beruházás fedezete maradványérték egy korábbi TOP-os pályázatból. Azt várja el a város a vállalkozótól, hogy ugyanolyan kiváló munkát fog végezni, mint korábbi referenciáik, például a Rárósi út felújítása esetén.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!