Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Boksz elemekkel vegyítették a Jerusalema táncot a vásárhelyi sportolók

Különleges előadással készültek a Hódmezővásárhelyi Box Klub tagjai a Mártélyon rendezett Októberfesztre a hétvégén. Szalkai Edina vezetésével a kicsik és nagyok lenyűgözték a közönséget.

Szombaton Mártélyon meglepetéssel rukkolt elő a közönségnek a Hódmezővásárhelyi Box Klub. Előadták a Jerusalema táncot ütésekkel vegyítve. A bokszolók csavartak egyet a jól megszokott táncelemeken, és vittek bele az ökölvívásból ismert mozdulatokat. Alapállást, árnyékbokszot.

Egy bokszolónak nem árt ha jó a ritmusérzéke mert táncolni kell a ringben. A srácok szépen összekötve az ütésekkel nyomták a Jerusalema táncot. A legvégén egy szívvel felmutatva fejeztük ki hálánkat azoknak, akik ott voltak, és azt, hogy nekünk bokszolóknak hatalmas szívünk van.

-mesélte az eseményről Szalkai Edina, az egyesület vezetője.

Ezután a Kerozin együtttes fellépésén engedte ki a gőzt az ökölvívó egyesület.

A csapattagok a Kerozinnal

A srácok nagyon élvezték,, együtt táncoltunk, pár szülő is ott maradt, mint egy család. Hisz csapatépítésnek is tökéletes volt ez a nap. A színpadon lévő bemutató pedig felért egy kis átmozgatással, mert nincs megállás, október végén Egerbe utazunk versenyezni.

-tette hozzá az elnök.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!