Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Lázár az uniós csatlakozás stratégiai hibáiról beszélt

Az uniós csatlakozással a politikai elit feláldozta a hazai agráriumot és az élelmiszertermelést – pénteken a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem kerekasztal beszélgetésen is erről beszélt Kaposváron Lázár János, erről ő maga számolt be oldalán.

Szerinte ,,2004-ben az akkori politika elkövetett egy stratégiai hibát” és ,,ha a mai trend folytatódik, 10 év múlva már nem ehetünk olyan húst, amit belföldön állítottak volna elő.” Úgy véli, erősíteni kell a vidéket és a magyar mezőgazdaságot.

A térség országgyűlési képviselője már többször is kifejtette véleményét az EU-ról. 2016-ban egy kormányinfón azt mondta,nem tudna jó szívvel az EU-ban való bennmaradásra szavazni.Ha lenne egy erről szóló szavazás, akkor vagy nem menne el, vagy pedig nemmel szavazna. Egy évvel korábban, 2015-ben az uniós pályázatok kapcsán elmondta, ,,a támogatások biztonságot és gazdasági fejlődést hoztak„, valamint ,,az EU nélkül nem lett volna lehetséges ilyen fókuszált fejlesztés, nettó nyertesei vagyunk a csatlakozásnak.”

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!