Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Érkeztek ajánlatok a Pákozdy utcai telekre – árverést tartanak

Ahogy arról korábban beszámoltunk, egy lakossági fórumon történt felvetés miatt, és mert az eredeti vevő ennek a hatására is visszalépett eredeti szándékától, újra meghirdették a 3%-ban beépíthető, Pákozdy utca 26. szám alatti, 297 négyzetméteres telket. Az ajánlattételi határidő tegnap járt le, a polgármesteri hivatal arról tájékoztatta szerkesztőségünket, érkeztek ajánlatok.

Tegnap járt le a határidő a Pákozdy utca 26. szám alatti, 3%-ban beépíthető, 297 négyzetméteres, kizárólagosan önkormányzati tulajdonban lévő telek pályáztatásával kapcsolatban.

Mint sokak által ismert, egy lakossági fórumon vetették fel azt, hogy bár egy régóta meghirdetett telekről van szó, ám ennek ellenére sokan nem tudtak róla, és méltatlannak ítélték, hogy 380 ezer forintért eladták a telket, amely adásvételt a közgyűlés kormánypárti tagjai is megszavazták.

Ennek ellenére mivel később Sebők-Papp Imre nyilatkozatban megerősítette az önkormányzat felé, hogy eláll vételi szándékától, az önkormányzat újra pályázatot hirdetett. Ennek határideje járt le a tegnapi napon.

Kérdésünkre a Polgármesteri Hivatal azt a választ adta, hogy személyesen 4 db érvényes pályázat érkezett. Így árverés tartására kerül sor, amely jelenleg szervezés alatt van. Ma veszik fel a pályázókkal a kapcsolatot az időpont és helyszín kérdésében.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!